Haiduc şi Anda Posh lansează o colecţie  cu modele din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Designerul Adrian Haiduc
Designerul Adrian Haiduc

Deşi se află încă în Statele Unite ale Americii, designerul de bijuterii Adrian Haiduc revine cu o colecţie iesită din comun, aşa cum şi-a obişnuit până acum admiratorii.

Printre modelele ce îi vor prezenta colecţia se află şi arădence. „Peshdad” aduce în lumina reflectoarelor o lume aparte, ruptă din poveştile arăbeşti, un basm inedit şi sexy, în care rolul principal îl are iepuraşul Playboy Rellys Tonu, cea care a sucit deja minţile bărbaţilor din showbiz.

Surprizele se vor ţine lanţ la evenimentul la care Haiduc va aduce pe scena ipostaze fără precedent, într-o prezentare în colaborare cu Anda Posh. Colecţia, încă acoperită sub valul misterului, va putea fi admirată la Festivalul de modă „Fashion, a great story...", care va avea loc pe 13 septembrie, ora 20.00, la Athenee Palace Hilton Bucureşti. Printre participanţi se mai numără Alexandra Calafeteanu şi Sonia Trifan, iar printre invitaţii speciali se regăsesc Tina Arena şi Lara Moco.

Adrian Haiduc este un designer român de bijuterii, cu rezidentă americană, cunoscut pentru colectiile sale excentrice (ex. Colectia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din dulciuri).
Designerul a obtinut anul trecut cel de-al treilea record mondial din carieră, cu cea mai nouă creatie a sa, cel mai lung cercel din lume.

Bijuteria măsoară 472,66 metri si este realizată din cristale, pietre semiprtioase si mărgele, toate însirate pe fir de mătase. World Records Academy si-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are în portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de „aruncare în aer a unei colectii de bijuterii", când cativa membri ai lotului national de parasutism si opt instructori profesionisti au sărit cu parasuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle si corali; anul acesta i-a fost omologat cel mai lung martisor din lume, care măsoară 584,6 metri si a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de strut si păun, toate cusute pe dantelă.

Va mai recomandam: Designerul Adrian Haiduc lansează o colecţie de bijuterii pentru pisici. Simona Traşcă este invitatul special

Adrian Haiduc revine pe podium. Vezi aici colecţia „Trinty”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite