Cine este tânăra care a murit în accidentul cumplit din Arad: Un buldoexcavator a căzut de pe un trailer pe mașina în care se afla

0
Publicat:

O tânără a murit, vineri, într-un tragic accident pe drumul național DN7, în județul Arad, în timp ce o altă femeie a fost grav rănită, conform informațiilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Timeea avea 24 de ani FOTO: Antena 3
Timeea avea 24 de ani FOTO: Antena 3

O tânără de 24 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident cumplit petrecut la Arad.

Pe fată o cheamă Timeea și abia împlinise 24 de ani în urmă cu două zile.

Accidentul a fost cauzat de căderea unui buldoexcavator de pe un trailer, direct pe mașina în care se aflau cele două surori.

Buldoexcavatorul avea 25 de tone, dar din păcate, pentru Timeea, care conducea autoturismul, nu s-a mai putut face nimic. Sora ei a scăpat cu viață.

"În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital", a informat ISU Arad, potrivit Agerpres.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite