Polițiști atacați de rudele unui băiat de 14 ani după ce minorul a fost prins la volan

0
Publicat:

Un băiat de 14 ani a fost prins de poliţişti, miercuri seară, la volanul unui autoturism, pe o stradă din municipiul Turnu Măgurele. Familia băiatului a devenit recalcitrantă, iar una dintre rude i-a atacat pe agenți.

Apar tot mai multe cazuri în care oamenii legii sunt atacați. FOTO arhivă Poliția Română
Apar tot mai multe cazuri în care oamenii legii sunt atacați. FOTO arhivă Poliția Română

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au oprit pentru verificare un autoturism, pe strada Oituz din localitate, constând că acesta era condus de un minor, în vârstă de 14 ani. În acest timp, în locul în care se aflau polițiștii, s-au prezentat mai multe persoane, rude ale minorului, aflate la un eveniment în zonă, care au devenit recalcitrante”, a precizat Compartimentul relații publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean (IPJ) Teleorman.

Tatăl băiatului, dus la Poliție

În momentul în care minorul a fost introdus în autospeciala de poliție, una dintre persoane l-a îmbrâncit pe unul din polițiști și a aruncat cu un obiect dur în autospeciala de poliție, distrugând luneta acesteia.

„Totodată, o altă persoană a proferat injurii și amenințări la adresa polițiștilor. În continuare, a fost identificat tatăl minorului, acesta fiind condus la sediul unității de poliție”, a mai precizat IPJ Teleorman.

La fața locului au fost direcționate mai multe patrule de poliție, o echipă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipe ale Jandarmeriei pentru prevenirea unor evenimente nedorite și menținerea liniștii și ordinii publice.

„În continuare, se efectuează cercetări pentru clarificarea situației de fapt”, arată IPJ Teleorman.

Amintim că, la începutul anului trecut, un agent de Poliție a fost nevoit să fugă ca să scape cu viață după ce nu a reușit să încătușeze un șofer care îl amenințase cu moartea. În instanță a cerut daune morale pentru i-a fost afectată imaginea în comunitate.

În 2022, un poliţist local a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de la geamul unui bloc din oraşul Galaţi.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite