Grav accident rutier în care au fost implicate două autocare și un TIR în Teleorman. A fost activat Planul Roșu de Intervenție | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a avut între localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipe operative. Au fost implicate 18 persoane, din care cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE 11.25 Numărul persoanelor transportate la spital a crescut la cinci, după ce șoferului TIR-ului implicat în accident i s-a făcut rău, potrivit Digi 24.

UPDATE 10.05 Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat. Au fost implicate 18 persoane, din care doar patru, trei dintr-un autocar și unul din TIR, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Doi dintre răniți sunt minori.

„Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme“, a informat ISU.

Știrea inițială

Având în vedere numărul persoanelor implicate, circa 60 din informațiile transmise de televiziunile de știri,  pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Teleorman a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

Unul dintre autovehiculele implicate în accident a luat foc.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu o ambulanță SMURD cu medic și o autospecială pentru transport victime multiple. În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD.

Misiunea este în dinamică”, a precizat locotenent colonelul Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.  

Au fost suplimentate forțele de intervenție cu două autospeciale de stingere, un punct medical avansat și trei ambulanțe SMURD din cadrul ISU Bucuresți-Ilfov.

Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

Traficul rutier, oprit pe DN6, între Ghimpați și Alexandria

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza accidentului rutier de pe E70, în care au fost implicate trei autovehicule (un ansamblu auto, un autobuz și un microbuz), traficul este oprit pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Bujoreni, județul Teleorman.

Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfășurare intervenția de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulația a fost deviată către DJ 503 prin Videle.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite