Cod roșu activat în județul Mureș. 16 răniți după că un microbuz și o dubă s-au ciocnit

0
Publicat:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş a precizat, vineri, că numărul persoanelor rănite în urma accidentului rutier de la Band, pe Drumul Judeţean 152A, dintre un autoturism şi un microbuz, a ajuns la 16, dintre care două rănite grav.

Accident în județul Mureș
Accident în județul Mureș

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Horea" al judeţului Mureş a precizat, vineri, că numărul persoanelor rănite în urma accidentului rutier de la Band, pe Drumul Judeţean 152A, dintre un autoturism şi un microbuz, a ajuns la 16, dintre care două rănite grav, iar 14 cu răni mai uşoare, scrie Agerpres.

"În urma impactului au rezultat un număr de 16 victime dintre care 1 cod roşu, 1 cod galben şi 14 cod verde. Victimele de cod roşu, galben şi un minor cod verde sunt transportate la UPU Târgu Mureş cu o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Mureş", au comunicat reprezentanţii ISU Mureş.

Iniţial, ISU Mureş a informat că în accident au fost implicate 12 victime.

La faţa locului pompierii intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe transport personal şi victime multiple.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite