Bărbat arestat pentru sex cu o minoră de 13 ani. Anchetatorii au stabilit că a plătit-o pe fată

0
Publicat:

Un bărbat de 58 de ani din judeţul Teleorman a fost arestat pentru că a oferit bani unei minore de 13 ani pentru a întreţine raporturi sexuale cu ea. Legătura s-a derulat timp de două luni.

Pedofil în parcul de joacă SURSA Shutterstock
Pedofil în parcul de joacă SURSA Shutterstock

„Politiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dobroteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, judeţul Teleorman, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră din aceeaşi localitate”, a transmis, miercuri, IPJ teleorman.

Sursa citată a precizat că, în perioada decembrie 2022 - ianuarie 2023, bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră, de 13 ani la acea dată, oferindu-i bani.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede. Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată. 

Primar de Teleorman, renegat de partid. A violat o fată dintr-un centru de plasament

Polițiștii Capitalei au efectuat două percheziţii într-un dosar ce priveşte agresiunea sexuală a unei minore de 17 ani, dintr-un centru de plasament, de către un bărbat de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, la data de 6 septembrie 2023, Secţia 21 Poliţie a fost sesizată că, la data de 21 august 2023, o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a unui centru de plasament din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat. Era vorba despre primarul comunei Botoroaga din Teleorman, Mihail Cojocaru.

Organizaţia judeţeană PNL Teleorman va convoca în regim de urgenţă Biroul Politic Judeţean în vederea excluderii din partid a primarului comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, reţinut pentru agresiune sexuală. 

Este decizia politică a PNL care, ca întotdeauna, este garantul drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, aşa cum prevede Constituţia României. Partidul Naţional Liberal are toleranţă zero pentru astfel de situaţii, precum cea în care se află primarul din judeţul Teleorman. Ne delimităm categoric de astfel de comportamente şi condamnăm cu fermitate orice formă de abuz fizic sau psihic, în condiţiile în care cercetările din ancheta în curs de desfăşurare vor dovedi că acuzaţiile sunt reale", arată un comunicat al PNL Teleorman.

Profesor de Informatică reținut pentru sex cu o minoră

Un profesor de Informatică din județul Gorj este cercetat pentru că a făcut sex cu o elevă minoră, pe care a pregătit-o la clasă.

Mama elevei i-ar fi prins pe cei doi în timp ce se iubeau. Femeia a surprins o discuție dintre fiica sa și bărbatul mult mai în vârstă. Mama a intrat la bănuieli mai ales că fata își schimbase comportamentul. Tot ea a aflat că bărbatul cu care discuta fiica sa îi fusese profesor de Informatică în clasa a VIII-a, iar cei doi urmau să se întâlnească a doua zi în apartamentul pe care profesorul pe care îl deține în oraș.

Femeia a decis să își urmărească fiica. A intrat în apartament după ce fata ei intrase cu puțin timp înainte și a găsit-o în timp ce avea relații intime cu cel care-i fusese profesor în școala gimnazială.

Nu este primul caz de acest fel petrecut în județul Gorj. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Gorj au spus că decizia de suspendare din funcție a profesorului de Informatică trebuie să fie luată de școala la care acesta este angajat.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite