Și-a prins fiica de 16 ani în timp ce făcea sex cu profesorul de Informatică

0
0

Mama unei eleve în vârstă de 16 ani, din Târgu Jiu, și-a prins fiica în timp ce întreținea relații sexuale cu profesorul de informatică, în vârstă de 43 de ani.

Profesor a fost găsit în pat cu fosta sa elevă
Profesor a fost găsit în pat cu fosta sa elevă

Femeia a surprins o discuție dintre fiica sa și bărbatul mult mai în vârstă. Mama a intrat la bănuieli mai ales că fata își schimbase comportamentul. Femeia a aflat că bărbatul cu care discuta fiica sa îi fusese profesor de Informatică în clasa a VIII-a, iar cei doi urmau să se întâlnească a doua zi în apartamentul pe care profesorul pe care îl deține în oraș.

Femeia a decis să își urmărească fiica. A intrat în apartament după ce fata ei intrase cu puțin timp înainte și a găsit-o în timp ce avea relații intime cu cel care-i fusese profesor în școala gimnazială.

Femeia a sesizat imediat poliția în legătură cu cele întâmplate.

Profesorul este cercetat în stare de libertate

Oamenii legii au deschis un dosar penal în care profesorul este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu minor. Polițiștii cerut ca adolescenta să fie examinată de medicul legist. La audieri, fata le-ar fi spus că are o relație cu profesorul de informatică din iulie. Cadrul didactic a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore. Acesta va fi cercetat în libertate.

„La data de 5 decembrie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către o femeie, din comuna Logrești, cu privire la faptul că fiica sa minoră ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană majoră.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-noiembrie 2022, minora de 16 ani ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite