Accident spectaculos în Teleorman. „Nu ne vine să credem că toţi trăiesc“ VIDEO

0
0
Captură video Facebook / Secţia de Poliţie
Captură video Facebook / Secţia de Poliţie

O maşină a lovit în plin o căruţă ce staţiona pe carosabil. Oamenii care se aflau lângă atelaj, dar şi calul, au fost, pur şi simplu, spulberaţi de pe drum.

Accidentul a avut loc în localitatea Segarcea din Teleorman, la sfârşitul săptămânii trecute. Doi fraţi au coborât dintr-o căruţă şi s-au oprit să discute cu un localnic. La un moment dat, o maşină a trecut pe lângă ei, dar în acelaşi timp un alt autoturism a lovit în plin căruţa. 

"Fraţii nu purtau vestă reflectorizantă, iar atelajul abia se zărea în întuneric. Şoferul de 23 de ani nu a văzut capcana de pe şosea şi a intrat cu toată viteza în căruţă", au scris cei de la Secţia de Poliţie pe contul lor de socializare. Aceştia au şi făcut publice imaginile cu momentul impactului. 

"Nu ne vine să credem că toţi trăiesc. Şi oamenii, şi calul. Parcă sunt imagini desprinse dintr-un film", au declarat cei care au văzut filmarea.

Cei doi fraţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că şoferul de 23 din ani, din Turnu Măgurele, nu consumase băuturi alcoolice. Pe numele acestuia s-a înttocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Facebook / Secţia de Poliţie

   

Vă recomandăm şă citiţi şi:

Joe Biden are dificultăţi în a dezamorsa „bombele“ lăsate de Donald Trump

Mărturia unui jurnalist afgan despre umilinţele îndurate în drum spre aeroport: „Trebuie să traversăm acest râu de rahat pentru a ajunge la libertate?”

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite