Petrecere a burlacilor finalizată cu dosar penal. Dansatoarea a fugit cu banii petrecăreților

0
Publicat:

O petrecere de burlaci organizată în camera unui hotel din Alba Iulia s-a finalizat cu un dosar penal și condamnarea celor cinci petrecăreți, păcăliți de o femeie chemată „să întrețină” atmosfera.

Petrecerea a fost „afectată” de plecarea femeii chemată de petrecăreți FOTO Pexels
Petrecerea a fost „afectată” de plecarea femeii chemată de petrecăreți FOTO Pexels

Întâmplarea tragi-comică a avut loc în noaptea de 25/26 iulie 2018, iar instanța s-a pronunțat în 21 decembrie 2022. Cei cinci bărbați, dintre care doi căsătoriți, au decis să „condimenteze” petrecerea și au chemat două prostituate, care urmau să danseze striptis și să întrețină relații sexuale cu ei în schimbul sumei de 1.100 de lei.

La hotel a ajuns, la un moment dat, una dintre femei care le-a solicitat în avans banii pentru care s-au înțeles. Ulterior le-a spus că trebuie să coboare până jos pentru a vorbi cu un taximetrist care urma să cumpere vin pentru petrecere, dar și pentru a o aduce pe cealaltă fată care ar fi trebuit să participe la evenimentul organizat în cinstea viitorului mire.

Ajunsă în parcarea hotelului, femeia s-a urcat în autoturismul care între timp fusese pregătit de către complice și viitorul său soț și au plecat împreună cu acesta fără a se mai întoarce pentru a presta serviciile pentru care a fost plătită. În final, cei cinci bărbați și-au dat seama că au fost înșelați și au hotărât se deplaseze la un local din oraș pentru a servi masa.

Scandal într-un restaurant din Alba Iulia

Când au vrut să plece, fiind în parcarea din fața restaurantului, au observat-o pe femeie și au decis să se întoarcă pentru a-i cere socoteală. În incinta localului, a izbucnit un scandal între cei cinci și bărbatul care o însoțea. Acesta s-a apărat cu un briceag, iar petrecăreții înșelați l-au lovit cu mai multe scaune.

„Inculpatul (...) a fost surprins de actele de violenţă ale atacatorilor și a încasat mai multe lovituri, iar după ce a primit o lovitură de picior în zona plexului, s-a aplecat și a scos din buzunar un briceag. În momentul în care inculpatul (...), precum și ceilalți agresori se pregăteau pentru un nou atac împotriva lui, acesta i-a aplicat o lovitură cu briceagul lui (...) în zona precordială, fiind la rândul lui lovit în continuare de către aceștia.

În continuare, a reușit să se elibereze din încercuirea celor cinci agresori și a luat un scaun aruncând înspre aceștia, totodată acesta a continuat să lovească în aer cu briceagul ca un gest de apărare împotriva atacatorilor și în acest context l-a tăiat pe inculpatul (...) în zona toracică. În final, toate cele șase persoane implicate în scandal au părăsit incinta localului”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Femeia (Ana D.) a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune, iar complicele acesteia (Florea D.) pentru instigare la înșelăciune. Cei cinci tineri care au organizat petrecerea (Ioan R., Cristian M., Victor M., Ioan O., Alexandru B.) au fost deferiți justiției pentru lovire și alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

În final, părțile implicate s-au împăcat pentru fapta de înșelăciune și lovire, după ce femeia le-a returnat banii. Cei cinci bărbați, cu vârste între 29 și 43 de ani, au fost condamnați, însă, la plata amenzii penale în valoare de 3.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite