Gestul care l-a făcut să plângă pe un turist american din România. „Foarte generos, îmi curg lacrimi acum” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist american aflat în România a izbucnit în lacrimi, mișcat de gestul unei familii de români cu care s-a întâlnit prima dată. Emoționat, bărbatul a explicat într-un clip postat pe TikTok ceea ce s-a întâmplat, iar imaginile au devenit virale

image

Americanul a postat pe pagina sa de TikTok, @oopsimovedagain, care este urmărită de aproape 60.000 de oameni și are 1,5 milioane de aprecieri, un clip video în care povestește o întâmplare care l-a emoționat până la lacrimi. Vloggerul care vizitează în aceste zile România, a ajuns la Alba Iulia, unde a făcut cunoștință cu generozitatea românilor.

„Generozitatea românilor, nefiltrată. Nu o să credeți ce s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe, și o româncă a venit la mine și mi-a spus: te știu de pe TikTok. A venit și soțul ei… Mi-am terminat masa… și am mâncat mult, pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit pentru mine. Cred că a fost minimum 30 de dolari, ceea ce e scump. A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare, îmi vine să plâng acum”, a spus bărbatul.

Surprins plăcut de Sibiu

Zilele trecute, înainte de a ajunge la Alba Iulia, el a vizitat și Sibiul, oraș pe care l-a lăudat. Deși într-o primă fază părea sceptic, americanul s-a cazat într-un hotel din Sibiu, iar la final s-a declarat încântat. În clipul filmat și pus pe rețelele de socializare, americanul laudă condițiile din Sibiu și le compară cu cele întâlnite în Statele Unite ale Americii, Franța și Germania.

Concluzia sa este că în România a primit mai mult pentru mult mai puțini bani și că hotelurile din România sunt curate și cochete. De altfel, cazarea l-a costat, spune el, jumătate din cât l-ar fi costat în țările amintite.

„Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească. Oh, cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania”, a spus turistul american în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok.  

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite