A găsit un portmoneu cu 6.000 de lei pe stradă şi a mers la Poliţie. Cum au fost pierduţi banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul ales local a dus banii la Poliţie. Foto: IPJ Alba
Fostul ales local a dus banii la Poliţie. Foto: IPJ Alba

Un bărbat din Alba Iulia a găsit un telefon mobil şi un portmoneu cu 6.000 de lei şi le-a dus la Poliţie. O femeie le pierduse după ce le-a uitat pe plafonul maşinii, la ieşirea dintr-un magazin.

Cel care a găsit banii este fostul consilier judeţean Radu Călin.  ”Am făcut gestul pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă”, a spus Radu Călin, un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, după ce a predat poliţie un telefon mobil şi un portmoneu în care erau peste 6.000 de lei, găsite pe stradă.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 17 august 2021, bărbatul s-a prezentat la Poliţia Municipiului Alba Iulia şi a predat un telefon mobil şi un portmoneu cu suma de 6.199 de lei, carduri şi documente. Acesta a declarat că le-a găsit, pe partea carosabilă, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în apropierea unui magazin.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care pierduse portmoneul şi telefonul, o femeie din Alba Iulia, căreia i-au fost restituite şi care le-a spus poliţiştilor că a cumpărat materiale de construcţie de la un magazin din zonă şi, la plecare, fiind preocupată cu încărcarea cumpărăturilor în autoturism, le-a uitat pe plafonul acestuia.

Aceasta i-a mulţumit bărbatului şi a declarat că, datorită lui, ziua de azi are un final fericit. Radu Călin le-a spus poliţiştilor că gestul său este cel pe care orice persoană responsabilă ar trebui să îl facă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează, în mod public, felicitări pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă.

Vă mai recomandăm:

 

Moarte înfiorătoare pentru un student de la Academia Militară din Capitală, după ce a alunecat pe un fierăstrău circular

 

Cum acţiona o grupare de proxeneţi români în zona Piacenza din Italia. Prostituatele, controlate cu pistolul la tâmplă

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite