TAROM deschide cerul copiilor, de 1 iunie: bilete gratuite și acces în cabina de pilotaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TAROM organizează pe 1 iunie „Ziua Porților Deschise”. Micuții pot vizita o aeronavă și vor avea acces inclusiv în cabina de pilotaj. Tot atunci, părinții pot cumpăra bilete de avion gratuite pentru copiii cu vârsta de până la 11 ani.

Ziua Porților Deschise la Tarom - Foto Arhiva
Ziua Porților Deschise la Tarom - Foto Arhiva

De Ziua Copilului, cei mici pot vizita o aeronavă și se pot întâlni cu piloți și însoțitoare de bord în incinta Hangarului TAROM. Compania aeriană organizează Ziua Porţilor Deschise pe 1 iunie, între 10:00 și 16:00. Intrarea este liberă atât pentru copii, cât și pentru adulți. 

Micii vizitatori vor putea explora interiorul unei aeronave și se vor putea fotografia în cabina de pilotaj. Aici, vor avea șansa de a întâlni piloți, însoțitori de zbor și ingineri de aviație, care vor răspunde tuturor întrebărilor despre fascinanta lume a aviației.  

Bilete de avion gratuite pentru copii 

În plus, compania  oferă gratuitate la biletele de avion pentru copiii până la 11 ani, însoțiți de un adult. Oferta este valabilă pentru biletele achiziționate pe 1 Iunie 2024, indiferent de data călătoriei, pe toate cursele operate de TAROM. Un adult poate însoți un copil, iar gratuitatea se aplică doar la tariful biletului, nu și la taxele de emitere, care vor fi suportate de pasager. 

TAROM va pregăti un ghișeu special unde copiii vor putea face check-in-ul asistat de agenți, oferindu-le astfel o experiență completă de călătorie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite