Simona Tivadar: „În afară de o patiserie, o altă bună afacere în România e să deschizi o clinică. Escrocii nu au nevoie decât de autorizaţia de funcţionare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul nutriţionist Simona Tivadar atrage atenţia pe pagina sa de socializare că în sistemul medical au început să apară tot mai multe afaceri. Specialista face referire la o „clinică” ce promovează, după spusele sale, „escrocheria periculoasă numită Noua Medicină Germanică”.

„În afară de o patiserie în care să vinzi aluaturi mizerabile cu o compoziţie dubioasă, o altă bună afacere în România modernă e să deschizi o „clinică”. Cu tupeu cosmic. Iată, Crina Vereş- alintată "Crima" datorită faptului că promovează escrocheria periculoasă numită Noua Medicină Germanică, care îndeamnă bolnavii să renunţe la tratamentele convenţionale şi să aştepte acasă vindecarea unor "conflicte", vindecare care se manifestă prin tumori, leucemii, infarcte, etc- deschide o "clinică" la Bucureşti, după ce afacerea de la Cluj stagnează”, a scris Simona Tivadar pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit anunţului publicat de Crina-Vereş, consultaţiile sunt acordate şi de un medic rus. 

„L-am căutat pe marele profesor pe internet până m-am plictisit, fără să găsesc nimic altceva decât un CV fals, împopoţonat cu titluri de la universităţi fantasmagorice. Ca medic, ai nevoie de un miliard de autorizaţii, de certificate şi inspecţii; escrocii nu au nevoie decât de autorizaţia de funcţionare. Nimeni nu se deranjează să verifice ce se întâmplă în aceste "clinici", chiar dacă sunt omorîţi oameni- copii inclusiv- pe capete”, a mai scris Tivadar. 

Întreaga postare, mai jos: 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite