Video Lucrări pe Valea Oltului. A fost reluat traficul rutier pe sectorul Boița-Lazaret, anunță CNAIR VIDEO

0
Publicat:

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat marți seara, 30 iulie, că de la ora 20.00 a fost reluat traficul pe sectorul de drum Boița-Lazaret.

Lucrările vor fi efectuate până la data de 9 august.  FOTO Captură CNAIR
Lucrările vor fi efectuate până la data de 9 august. FOTO Captură CNAIR

Amintim faptul că circulaţia rutieră pe DN 7, Valea Oltului, s-a închis pentru o lună, începând din 8 iulie, pentru lucrări de defrişare, în vederea pregătirii terenului pentru construirea autostrăzii Sibiu - Piteşti.

Maşinile nu pot circula în intervalul 06.00 – 20.00, cu excepţia celor al instituţiilor de intervenţie, care vor fi însoţite de echipaje ale constructorului. Riveranii beneficiază de două intervale speciale pentru a se putea duce/ întoarce de la serviciu.

„Antreprenorul continuă execuția lucrărilor de preluare a apelor pluviale de pe versant. 

Ca urmare a operațiunilor în care sunt implicate și utilaje grele, se menține în continuare ridicat riscul de cădere pe carosabil a arborilor, rocilor și maselor de pământ pe timpul zilei. 

Echipele care se ocupă de siguranța circulației sunt la rândul lor mobilizate pentru a interveni urgent dacă situația o impune. 

Acolo unde există pericolul căderii de pe versant a unor anrocamente, arbori sau rădăcini de copaci pe partea carosabilă, antreprenorul a montat parapete din beton. 

În cazul în care, pe timpul nopții, vor apărea situații de risc traficul rutier se va închide, iar echipele antreprenorului vor interveni în cel mai scurt timp posibil. 

Aceste măsuri fac parte din obligațiile antreprenorului care trebuie să acționeze astfel încât să fie evitată producerea unor evenimente periculoase pentru deplasarea pe DN7. 

Reamintim că pe DN7 (sectorul Boița - Lazaret) circulația se desfășoară între orele 20.00 - 6.00 pentru toți participanții la traficul rutier, iar în intervalele orare 7.30 - 8.00 și 16.30 - 17.00, doar pentru riverani. 

Lucrările sunt reluate în fiecare zi la ora 6.00 până pe data de 9 august”, se arată în postarea făcută pe Facebook de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite