Americanul celebru pe TikTok își ia adio de la România. Experiențe neașteptate și decizia de a pleca

0
Publicat:

Americanul devenit celebru pe TikTok pentru imaginile impresionate surprinse în România spune că a fost păcălit înainte să ajungă în țara noastră, potrivit StiriDiaspora.

Americanul a devenit celebru cu postările sale.  FOTO Stiri Diaspora
Americanul a devenit celebru cu postările sale. FOTO Stiri Diaspora

Bărbatul, care mărturisea într-un alt clip că a renunțat la un loc de muncă din SUA unde câștiga 200.000 de dolari și este încântat că trăiește în România, spune ce se aștepta să găsească în această țară.

„Am venit în această țară pentru influențele ex-comuniste. Da. Vreau să mă duc la o benzinărie și să pompez singur combustibilul cu piciorul... să trebuiască să-l mituiesc pe tip să mă lase să intru!”, a spus americanul.

Bărbatul a mărturisit că era pregătit pentru experiențe dintre cele mai rele în România.

Vei avea mereu respectul nostru

La finalul videoclipului, americanul a adăugat: „Vreau influențe comuniste sau plec din țară!”.

Potrivit multora dintre internauții care îi apreciază postările, americanul reușește, cu imaginile și reacțiile sale, să promoveze excelent România:

„Ceea ce ai făcut pentru țara noastră cu un telefon este mai mult decât toți politicienii în 30 de ani. Vei avea mereu respectul nostru.”, a comentat unul dintre urmăritori.

„Are umor românesc. Dacă va sta mult timp în România, va deveni comediant”, a adăugat un altul.

Într-un clip filmat în interiorul Therme, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa, americanul face, cu umor, un apel să fie salvat din România „ex-comunistă”, potrivit Știri Diaspora.

Amintim că un cetățean german stabilit în județul Gorj de mai mulți ani își cheamă conaționalii să vină și să trăiască în România, țară de care este îndrăgostit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite