Vremea luni, 27 mai. Temperaturi de până la 29 de grade

0
Publicat:

Potrivit prognozei emise de meteorologi luni, 27 mai, vremea va fi în general caldă şi, deşi cerul va fi variabil, ploi nu se vor înregistra decât izolat, mai ales la munte.

parc 2 JPG

Pe tot parcursul zilei de luni vremea va continua să rămână caldă, temperaturile maxime încadrându-se în intervalul 20-29 de grade, iar cele minime, între 6 şi 16 grade, cu valori mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali.

Cerul va fi variabil în aproape toate regiunile, dar înnorări temporare mai accentuate şi izolat ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcãri electrice se vor înregistra după-amiaza în zonele montane.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, unde poate ajunge la viteze în general între 45 şi 60 km/h.

Prognoza meteo pentru București

Şi în n Capitală vremea se va menţine caldă, cu cer senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul zilei. Temperatura maximă se va încadra in internalul 22-23 de grade, iar cea minimă va fi de 12-14 grade, uşor mai scăzută la periferie.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite