GALERIE FOTO Pisicile care au cucerit Internetul în 2012 prin ipostaze surprinse la momentul potrivit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două pisici şi o inimă în cadrul perfect.
Două pisici şi o inimă în cadrul perfect.

Pisicile nu mai sunt demult străine de Internet şi, cum la finalul anului se alcătuieşte câte un top pentru orice lucru, fotografiile realizate la momentul potrivit cu aceste animale nu sunt o excepţie.

A deţine şi întreţine o pisică este greu sau uşor, în funcţie de câtă pasiune există, dar să surprinzi cea mai bună  sau cea mai expresivă ipostază cu aceste animale este destul de greu. Unii au reuşit, fotografiile au ajuns pe Internet şi de-acolo au ajuns să fie distribuite mai departe de tot mai mulţi utilizatori. Unele poze sunt doar iluzii optice, pe când altele sunt adevărate îngheţări ale timpului. Şi alături de toate aceste imagini, nu trebuie uitată vedeta de la final de an, şi anume Grumpy Cat care a devenit celebră începând cu luna septembrie.

Mai sunt şi pisici cu abilităţi magice. Pot levita ajutate de către un magician profesionist stăpân care pare că ştie ce face sau pot pluti ele singure deasupra canapelei pe care probabil au stat toată ziua. 

image
image

Şi tot din sfera levitatului este şi pisica de mai jos. Dacă despre albi se spune că nu pot să sară, nu pare a fi cazul acestei feline. Se pare însă că îşi poate expune aptitudinile fizice doar atunci când are şi spectatori. 

image
image

    

Iar unele pisici şi-au arătat în faţa obiectivului foto abilităţile de dansatoare. Cea din stânga nu pare să aibă un stil anume sau vreo mişcare uşor de recunoscut, pe când cea din dreapta aduce mai mult cu dansurile victoriene.

image
image
Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite