Româncă acuzată că a furat de la turiștii cazați la un hotel din Austria. 2.000 de euro, găsiți în pantoful femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cameristă de naționalitate română, în vârstă de 34 de ani, este acuzată de furtul a 1.400 de euro din seiful camerei unui hotel din orașul austriac Zell am See, situat în landul Salzburg, potrivit jurnalemigrant.com.

Poliție Austria. FOTO Shutterstock
Poliție Austria. FOTO Shutterstock

Banii dispăruți aparțineau unor turiști germani, un bărbat de 49 de ani și altul de 56, însă românca a negat permanent comiterea faptei.

Banii s-au „evaporat” din seiflul camerei

În seara zilei de sâmbătă, 4 februarie 2023, la secția de poliție din Zell am See, a fost denunțat un furt dintr-un seif aflat într-o cameră de hotel, potrivit Salzburger Nachrichten

Cei doi turişti păgubiți le-au spus polițiștilor că şi-au închis dimineaţa obiectele de valoare şi banii în seiful camerei.

Când bărbatul de 49 de ani a vrut să deschidă seiful, codul pe care îl stabilise el însuși n-a mai funcționat.

A chemat recepționera, care a deschis seiful folosind codul principal (Master-Code). Potrivit raportului poliției, cei doi cetățeni germani cazați în camera respectivă „au observat imediat dezordine în seif și lipsa de numerar, în jur de 1.400 de euro”.

Polițiștii au efectuat o percheziție asupra personalului hotelului și au găsit aproape 2.000 de euro, în diverse bancnote, ascunși într-un pantof aparținând cameristei românce.

Femeia nu a recunoscut că ar fi comis fapta. Cercetătile au fost preluate de Parchetul din Salzburg.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite