Un român a rămas fără permis în Austria, după ce a înlocuit un scaun din mașină cu unul de grădină

0
Publicat:

Un șofer român în vârstă de 44 de ani a rămas pieton în Austria, după ce polițiștii rutieri i-au verificat mașina și au constatat în ce stare e. Pe lângă multe defecțiuni și improvizații, șoferul înlocuise un scaun al mașinii cu un scaun de grădină. Bărbatul se afla în drum spre România, venind din Manchester.

Scaunul de grădină improvizat în mașină   FOTO Poliția Viena
Scaunul de grădină improvizat în mașină FOTO Poliția Viena

Starea mașinii lui a atras atenția unui echipaj de poliție din Muthgasse, Viena. Prima dată, ofițerii au văzut scaunul de grădină care înlocuia o parte din banchetă, fiind instalat între scaunul șoferului și cel al pasagerului.

La un control mai amănunțit, polițiștii au constatat că mașina era într-o stare deplorabilă, iar sistemul de frânare era practic nefuncțional. În plus, duba era supraîncărcată, având 420 kg de marfă peste limita admisă, scrie Digi 24.

Pe lângă toate astea, românul nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie și nu avea permis de conducere valabil pentru categoria respectivă.

Șoferul a fost coborât de la volan, plăcuțele cu numerele de înmatriculare au fost ridicate, iar românului i s-a interzis să mai conducă. El va trebui să plătească și o amendă de câteva sute de euro.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite