Milionarul Dumitru Puzdrea, găsit mort în casă. Poliția a deschis o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milionarul Dumitru Puzdrea, în vârstă de 81 de ani, a fost găsit mort în casă de soția sa, miercuri, 28 iunie.

Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul avea probleme medicale. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă, iar în prezent criminaliștii fac verificări la fața locului.

Dumitru Puzdrea s-a născut pe 17 octombrie 1942 în comuna Turburea, județul Gorj. Acesta a fost deputat de Neamț între anii 2000 și 2008 din partea Partidului România Mare și ulteiror a Partidului Național Liberal.

De asemenea, fostul deputat a fost implicat într-un scandal în anii 2000, fiind vorba de construirea unui complex comercial aproape de casa Presei Libere din București, teren care aparțien Primăriei.

„La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 1, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite