Cum arată Andrew Tate după trei luni de arest. Primul videoclip postat de influencer VIDEO

0
Publicat:

Frații Tate au ajuns, vineri seara, acasă. După ce și-au petrecut ultimele trei luni în arest, instanța a decis ca aceștia să fie arestați la domiciliu. Andrew Tate nu pare deloc tulburat de cele întâmplate, o arată un videoclip de pe rețelele de socializare, postat la scurt timp după ce a ieșit din închisoare. Mai mult decât atât, el continuă să își susțină nevinovăția.

Andrew și Tristan Tate urmează să își petreacă încă 30 de zile în arest, de această dată la domiciliu. Decizia definitivă de eliberare a celor doi presupuși proxeneți a fost luată de Curtea de Apel București. Judecătorii le-au admis contestațiile la detenția preventivă de 30 de zile efectuată în Arestul Central al Poliției Capitalei, măsură instituită pe 22 martie.

Andrew Tate a ieșit din închisoare cu capul sus și zâmbetul pe buze. Mai mult decât atât, el a glumit cu jurnaliștii prezenți la fața locului. Când a fost întrebat cum a făcut să treacă mai repede timpul în spatele gratiilor, el a răspuns, pe un ton jovial, că ar fi executat peste 7.000 de flotări în închisoare. Și se vede că, într-adevăr, s-a menținut bine în formă, în cele trei luni de când a fost arestat.

Primul videoclip postat de Andrew Tate, din vila sa

O demonstrează un videoclip în care bărbatul apare la bustul gol. Având pe fundal melodia rap a lui Shane O, „7 Jacket”, el se plimbă prin casă și fumează, necontenit, un trabuc. Aceeași imagine de „bărbat alfa” pe care și-a conturat-o bine de-a lungul timpului și care i-a adus admirație și faimă pe internet și nu numai. El a ținut, de asemenea, să le transmită urmăritorilor săi că perioada petrecută în arest nu doar că nu l-a doborât, ci l-a făcut mai puternic.

Andrew Tate, ajuns în vila sa FOTO Captură Twitter
Andrew Tate, ajuns în vila sa FOTO Captură Twitter

Am ieșit mai puternic și mai tare decât înainte”, a scris Andrew Tate, vineri noapte, pe Twitter.

În fața presei, el și-a susținut, în continuare, nevinovăția. A spus că el crede în Dumnezeu, în justiție și în faptul că se va face dreptate în cazul lui și al fratelui său.

Nu o să dau vina pe România și pe nimeni altcineva, eu doar cred în adevăr. Cred în Dumnezeu și în faptul că adevărul va distruge toate minciunile. (...) Cred cu tărie că se va face dreptate, într-un final. Sunt 0 la sută șanse să fiu găsit vinovat pentru ceva ce nu am făcut. Pledez, în continuare, nevinovat și cred că oamenii vor înțelege asta”, a declarat Andrew Tate, imediat după ce a fost eliberat.

Cazul fraților Tate, departe de a-și găsi finalitatea

Cei doi cetățeni britanici vor sta, în următoatea lună, în arest la domiciliu, la vila din Ilfov. Loc în care își duceau femeile, cucerite prin iluzia unei relații de iubire, pe care apoi le constrângeau să filmeze materiale pornografice. Ei sunt acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat, alături de două tinere complice, Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel, în scopul racolării, cazării şi exploatării altor femei.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi în data de 30 decembrie 2022, apoi mandatele le-au fost prelungite de mai multe ori, de către judecători.

Victimele le-au povestit anchetatorilor că în vila din judeţul Ilfov era amenajat un studio de videochat, fiind întâmpinate la venire de paznici înarmaţi. Totodată, ele ar fi fost obligate să îşi facă tatuaje cu mesajul „owned by Tate”. În timpul anchetei, procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate în România, respectiv imobile şi maşini de lux.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite