Cum a rămas un italian văduv fără avere. Escrocheria amoroasă a fost pusă la cale de o româncă: „Am fost naiv!“

0
Publicat:

Un bătrân văduv din Italia a rămas fără banii economiți o viață întreagă, după ce s-a îndrăgostit subit de o româncă. Femeia a reușit în doar 3 luni să-l lase mai sărac cu 193.000 de uro. Bărbatul recunoaște că a fost naiv, în timp ce i-a deschis proces iubitei. Aceasta va sta 6 luni la închisoare.

Femeia a oferit servicii sexuale contra-cost FOTO Shutterstock
Femeia a oferit servicii sexuale contra-cost FOTO Shutterstock

Pe lângă faptul că va ajunge după gratii, româncă este bună și de plată. Ea va trebui să îi restituie banii bărbatului, după ce acesta a deschis un proces pe numele ei, relateează rotalianul.com.

Conform publicației Il Resto del Carlino, femeia în vârstă de 39 de ani, de naționalitate română, l-a sedus pe bărbat într-un bar. Ea a pretins că este disperată, are nevoie de bani, oferind în schimb servicii sexuale.  

Încântat, bărbatul în vârstă de 80 de ani, din Ravenna, a căzut în capcană, fără să bănuiască ce va urma. Gabriela Lucreția Stoica a fost deja condamnată la 6 luni de închisoare, în timp ce o altă femeie implicată, Maria Alexandra Gherbe, verișoara Gabrielei și în contul căreia au fost transferați banii, este judecată și ea.

Victima va trebui să primească o sumă provizorie de 100.000 de euro drept despăgubire.

Întrebat în sala de judecată de ce a dat atât de mulți bani unei străine într-un timp atât de scurt, bărbatul a răspuns: „Pe de o parte, din compasiune umană, iar, pe de altă parte, pentru că am fost naiv”.

O româncă a reușit să păcălească un italian în vârstă să-i cumpere un apartament și alte bunuri. Câți bani a cheltuit bărbatul

O româncă, în vârstă de 30 de ani, care este stabilită în Italia, s-a ales cu un apartament în valoare de 250.000 de euro și cu alte bunuri de valoare, după ce a reușit să păcălească un italian în vârstă.

Potrivit Observator News, se pare că femeia ar fi stat cu iubitul și familia ei în apartamentul achiziționat de bătrânul italian, care este om de afaceri în orașul Modena. 

De asemenea, românca, care riscă să fie trimisă în judecată , susține că „atențiile” i-au fost dăruite în timpul relației amoroase pe care a avut-o cu italianul în vârstă. 

  Conform familiei bărbatului, acesta a cheltuit 250.000 de euro pentru achiziționarea apartamentului și peste 40.000 de euro, bani utilizați pentru a-i cumpăra cadouri.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite