Circulația pe Transfăgărășan va fi închisă sâmbătă pentru o competiție sportivă

0
Publicat:

Sâmbătă, 2 septembrie 2023, în intervalul orar 07.00 – 18.00, se va închide circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Barajul Vidraru - Bâlea Lac, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

https://adevarul.ro/stil-de-viata/calatorii/experienta-dezagreabila-a-unor-americani-pe-2258678.html
https://adevarul.ro/stil-de-viata/calatorii/experienta-dezagreabila-a-unor-americani-pe-2258678.html

Circulația va fi închisă pe Transfăgărășan  pentru toate categoriile de autovehicule, pentru desfășurarea competiției sportive de triatlon TRANSFIER 2023.

„Transfier“ este o competiție dificilă de triatlon și se desfășoară pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume. Evenimentul combină spectacolul sportiv cu frumusețea naturii, oferind participanților o experiență de neuitat.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite