Cine este polițistul care s-a împușcat în cap pe mormântul fiicei sale. Motivul care l-a împins să-și ia viața

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devastat de pierderea fiicei sale peste care nu putea trece, un polițist din județul Botoșani a recurs la un gest extrem. Bărbatul a mers la cimitir și s-a împușcat în cap pe mormântul copilei în vârstă de un an, care se numea Andreea.

Cristian Gheban și-a luat viața pe mormântul fiicei sale FOTO Antena 3 CNN
Cristian Gheban și-a luat viața pe mormântul fiicei sale FOTO Antena 3 CNN

Momentul nu a fost ales la întâmplare. Astăzi, 30 noiembrie, ar fi fost ziua de nume a fetiței, fiind sărbătoarea Sfântului Andrei.

Conform presei locale, bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, el fiind găsit fără viață. Alarma a fost dată joi dimineață, de un bătrân care venise în cimitir la mormântul rudelor sale.

Joi dimineață, în jurul orei 10.00, în cimitirul din localitatea Vlăsinești, din comuna cu același nume, județul Botoșani, un bărbat a găsit cadavrul unui polițist. Acesta era împușcat în cap și prăbușit peste un mormânt.

Săteanul a sunat imediat la la 112, iar o echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani s-a sinucis cu arma din dotare, el fiind șeful Postului de Poliție din comuna Stăuceni, relatează botosaninews.ro. Se pare că bărbatul nu s-a împăcat niciodată cu pierderea fetiței, care a murit în urmă cu 23 de ani. Copila avea doar un an.

Șeful de post era căsătorit și mai avea copii. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML, pentru autopsie.

Era om al legii de 27 de ani

În legătură cu această tragedie, colegii polițistului au anunțat oficial că a fost demarată o anchetă.

"Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul", au transmis într-un comunicat reprezentanții IPJ Botoşani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite