Un fost polițist s-a împuşcat în cap, într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Suferea de cancer

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, fost poliţist, s-a împuşcat în cap, într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei, el fiind transportat la Spitalul Elias, în stare foarte gravă.

Fostul polițist s-a împușcat în cap FOTO arhivă Adevărul
Fostul polițist s-a împușcat în cap FOTO arhivă Adevărul

Sâmbătă Politia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, un bărbat, în vârstă de 63 de ani s-a împuşcat în zona capului, cu un pistol letal, deţinut legal.

Surse apropiate anchetei afirmă că incidentul a avut loc în zona de nord a Capitalei, în Sectorul 1.

Aceleaşi surse afirmă că bărbatul este fost poliţist, în prezent pensionat şi că ar fi suferit de afecţiuni oncologice. El a fost transportat la Spitalul Elias, starea sa fiind foarte gravă.

Un polițist de 21 de ani s-a sinucis din dragoste

Un alt polițist s-a sinucis prin împușcare cu arma din dotare pe 14.12.2022. Marius Coman, un tânăr de 21 de ani din județul Galați, şi-ar fi luat viaţa din dragoste. Prietenii apropiaţi spun că suferea de o decepție în urma unei relații, lucru care l-a făcut să recurgă la acest gest extrem.

Marius Coman absolvise Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția martie 2022 și era angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) de 9 luni. Tânărul era angajat la Postul de Poliție din Cavadinești, județul Galați. Prietenii și apropiații spun că era un băiat ambițios și liniștit.

 „Acest băiat a fost de la trei ani înfiat de o familie de la noi, din orașul Târgu Bujor. A  urmat cursurile școlii generale de aici, apoi liceul. Ulterior, a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. A devenit angajat MAI și profesa în localitatea Cavadinești. Era un băiat liniștit, din familie modestă, însă a fost ambițios, a învățat, și cu sprijinul mamei a absolvit această școală. Avea chiar perspective să fie transferat în Galați”, a povestit pentru „Adevărul” primarul orașului Tg. Bujor, Ioan Andone.

Tot apropiații vorbesc despre faptul că tânărul suferea din cauza unei fete. Unul dintre prietenii lui Marius a povestit că s-au găsit în urmă cu câteva zile, însă el era abătut și nu au schimbat nicio vorbă, deși erau buni prieteni.

„Din ce spun prietenii lui, cei cu care am vorbit, ar fi suferit o decepție în dragoste. Dar acestea sunt doar vorbe. Eu spun să lăsam organele abilitate să își facă treabă. Noi ne-am manifestat intenția de a ajuta familia cu tot ce este necesar”, a mai spus primarul.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite