Cîmpeanu, despre educatoarea care ar fi agresat sexual trei fete: „E greu de înţeles cum găseşti părinţi care să susţină aşa persoană. Trebuie un consult psihiatric“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu nu îi înţelege pe părinţii care au susţinut-o pe educatoarea din Suceava acuzată că ar fi agresat sexual trei fetiţe.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, este de părere că „e greu de înţeles cum găseşti nişte părinţi care să susţină o persoană care a comis acest lucru... Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că sunt elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă, până acum, repet, înţeleg că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora doamna educatoare a fost arestată“, conform unei delcraţii făcute la Digi24. 

În dimineaţa zilei de luni, 17 ianuarie, mai multe mame din comuna Bosanci a judeţului Suceava au venit în faţa grădiniţei din localitate pentru a transmite mesaje de susţinere a educatoarei care este acuzată de agresiune sexuală şi viol asupra unor copile de 4 şi respectiv 7 ani. Două dintre victime sunt surori. 

Localnicii cred că Maria Podolak este acuzată pe nedrept. Ei susţin că în cei 21 de ani de activitate, femeia a avut grijă de sute de fetiţe şi că nu s-au înregistrat probleme. 

Vă mai recomandăm:

Cine este educatoarea din Suceava acuzată că a agresat sexual şi a violat trei fetiţe cu vârste între 3 şi 7 ani

Imagini porno cu o profesoară, virale printre elevi. Femeia le-a publicat din greşeală noaptea, pe WhatsApp 

Copii abuzaţi sub ochii autorităţilor. Anchetă după acuzaţii grave legate de un centru al Protecţiei Copilului Braşov

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite