Cine este educatoarea din Suceava acuzată că a agresat sexual şi a violat trei fetiţe cu vârste între 3 şi 7 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

Maria Podolak are 51 de ani şi predă de aproximativ 20 de ani la Grădiniţa cu Program Normal din comuna Bosanci a judeţului Suceava.

Maria Podolak locuieşte în municipiul Suceava, dar este angajată de aproximativ 20 de ani la Grădiniţa cu Program Normal din comuna Bosanci a judeţului Suceava. 

Pe de o parte, anchetatorii şi, pe de altă parte, cei care o cunosc pe educatoare conturează două portrete antagonice ale aceluiaşi om.

Cei care o cunosc, săteni şi colegi de serviciu, spun că este un cadru didactic foarte bine pregătit, că a implementat de-a lungul timpului numeroase proiecte didactice de succes şi refuză să creadă că faptele pentru care este anchetată sunt adevărate. 

Colegi ai educatoarei au scris pe reţelele de socializare că femeia beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, fiind siguri în cel mai scurt timp cu puţinţă va reuşi să-şi dovedească nevinovăţia.

În timp ce colegii o laudă, poliţiştii susţin că femeia ar fi agresat sexual şi violat trei fetiţe cu vârste cuprinse între 3-7 ani. Cele trei copile frecventau grădiniţa din Bosanci.

Totul a ieşit la iveală când tatăl celor două surori a încercat să-şi facă dreptate singur şi i-a incendiat maşina educatoarei, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut. El a fost surprins de camere de supraveghere video şi a ajuns în arestul Poliţiei.

În timpul audierilor, bosânceanul le-a spus poliţiştilor că s-a răzbunat astfel de educatoarea pentru că i-ar fi abuzat sexual fetele. 

Timp de o lună, poliţiştii au verificat acuzaţiile bărbatului şi în urma unei anchete dificile au ajuns ajuns la concluzia că se conturează ipoteza abuzului, ba mai mult, ar exista şi o treia victimă.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. 

În consecinţă, educatoarea a fost reţinută pentru 24 de ore şi apoi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Colegul său de breaslă, arestat şi el pentru abuz sexual al unei eleve de gimnaziu din Costâna, Todireşti, este profesorul Dragomir Vicenţiu Chisăliţă (59 de ani). Acesta preda Biologie şi Muzică şi a asaltat-o pe fată încercând s-o convingă să facă sex cu el. 

educatoarea de la bosanci

Maşina incendiată de tatăl surorilor agresate sexual de educatoarea de la Bosanci FOTO: Oana Şlemco

Vă recomandăm şi: 

Avertismentul unui medic despre dependenţa de internet: Părinţii să apeleze la specialişti şi să nu facă experimente pe copii

Cum trăieşte ultima supravieţuitoare a unui cătun de pe malul Siretului. „Am rămas doar cu căţeii. Cu ei, mai uit de necazuri” FOTO

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite