Trump a lansat o linie de adidași la o zi după ce a fost obligat de un judecător să plătească aproape 355 de milioane de dolari VIDEO

0
Publicat:

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a lansat sâmbătă o linie de adidași, la doar o zi după ce a fost condamnat la plata unei amenzi în valoare de aproape 355 de milioane de dolari în procesul civil de fraudă din New York, relatează CNN.

Candidatul la alegerile prezidențiale din SUA a prezentat „Trump Sneakers” la Sneaker Con din Philadelphia. Fostul lider de la Casa Albă a așezat pe pupitru, în timp ce ținea un discurs, o pereche de adidașii aurii, pe care un site i-a evaluat la prețul de 399 de dolari și pe care i-a numit „NEVER SURRENDER HIGH-TOP SNEAKER". 

„Este ceva despre care vorbesc de 12 ani, 13 ani, și cred că va fi un mare succes", a declarat Trump, care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre nominalizarea republicană din 2024 și o potențială revanșă cu președintele Joe Biden. 

Până sâmbătă seară, încălțările au fost vândute. Potrivit site-ului, au fost puse la vânzare 1.000 de perechi de adidași. 

De asemenea, Trump a pus la vânzare și două variante de adidași care au „T" și „45" pe părțile laterale la prețul de 199 de dolari, potrivit site-ului. Colonia și parfumul sunt de vânzare la 99 de dolari fiecare. 

Donald Trump
Donald Trump și-a lansat o linie de adidași. Foto: shutterstock (Arhivă)

„Folosește numele, imaginea și identitatea lui Trump” 

Pe site-ul cu pricina este menționat și faptul produsele sunt „mărci comerciale ale CIC Ventures LLC. Adidașii Trump nu sunt creați, fabricați, distribuiți sau vânduți de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de oricare dintre companiile afiliate sau reprezentanții acestora. 45Footwear, LLC folosește numele, imaginea și identitatea lui Trump în baza unui acord de licență". 

În urma apariției sale la Sneaker Con, Trump ar trebui să se îndrepte spre Michigan pentru a se adresa simpatizanților pentru prima dată de la pronunțarea hotărârilor în procese separate din New York, care au adus în centrul atenției pericolul juridic cu care se confruntă pe mai multe fronturi. 

Un judecător din statul New York a stabilit joi că procesul penal care-l vizează pe Trump într-un caz de plata a tăcerii va începe pe data de 25 martie. La doar o zi distanță, Trump și companiile sale au primit sentința de a plăti aproape 355 de milioane de dolari pentru umflarea frauduloasă a valorilor proprietăților sale. În plus, Trump trebuie să-i plătească 83 de milioane de dolari jurnalistei E. Jean Carroll pentru defăimare. Fostul președinte american a fost amendat cu aproximativ 438 de milioane de dolari în ultimele patru săptămâni. 

Vizita lui Trump în Michigan este planificată cu 10 zile înainte ca în acest stat să aibă loc alegerile primare republicane. Statul Wolverine este ultima cursă din februarie înainte ca lupta pentru nominalizarea republicană să se extindă la peste două duzini de state în martie. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite