O femeie din Texas a fost grav rănită după ce un șoim a scăpat un șarpe peste ea și apoi a atacat-o ca să își recupereze prada

0
Publicat:

O femeie din Texas a fost atacată de un șarpe și de un șoim în același timp, după ce pasărea, care mănâncă șerpi, a scăpat accidental șarpele asupra ei.

Peggy Jones, americanca care a scăpat miraculos în urma atacului FOTO bbc.com
Peggy Jones, americanca care a scăpat miraculos în urma atacului FOTO bbc.com

Peggy Jones, în vârstă de 64 de ani, își tundea gazonul din fața casei luna trecută, când un șoim care trecea a aruncat un șarpe peste ea, înainte de a coborî să încerce furios să-și recupereze prada

Șarpele s-a înfășurat în jurul brațului ei și a început să-i lovească fața, în timp ce pasărea își înfigea ghearele adânc în carnea ei. În urma incidentului terifiant, femeia s-a ales cu tăieturi și vânătăi la braț și la față, potrivit bbc.com.

Incidentul bizar a avut loc pe 25 iulie în orașul Silsbee, Texas, lângă granița cu Louisiana. Totul a început după ce un șarpe a căzut brusc din cer exact peste femeia de 64 de ani. Înainte ca ea să-l poată îndepărta, a început atacul șoimului.

„În timp ce încercam să-mi strâng brațul și să arunc șarpele, acesta s-a înfășurat în jurul brațului meu”, a declarat ea pentru CBS News.

„Șarpele m-a lovit peste față, mi-a lovit ochelarii de câteva ori... Eu m-am aruncat la pământ, dar șarpele a lovit și a tot lovit, și a continuat să se agațe de mine”, povestește femeia.

Lucra în curte când a fost atacată

A realizat rapid că șarpele a fost scăpat de o pasăre care trecea, deoarece nu stătea sub copaci când a avut loc incidentul bizar. Presupunerea ei a fost rapid confirmată când un șoim a lansat un atac asupra ei.

„Șoimul a apărut la fel de repede precum a apărut șarpele”, își amintește doamna Jones.

„Șoimul a apucat șarpele care era înfășurat în jurul brațului meu și l-a tras de parcă ar fi vrut să-l ducă departe. Și când a făcut-o, mi-a aruncat brațul în sus. Șoimul îmi purta brațul și șarpele cu el", povestește femeia întâmplarea șocantă prin care a trecut.

Șoimul a încercat să îndepărteze șarpele de pe mâna doamnei Jones, lovind-o cu ghearele în mod repetat, în timp ce încerca să-și recupereze prada. În cele din urmă, șoimul a reușit să îi smulgă șarpele  de pe braț, iar soțul femeii, speriat din cale afară de cele întâmplate, a dus-o imediat la spital pentru îngrijiri medicale.

„M-am ales cu mai multe răni, tăieturi, zgârieturi și vânătăi severe”, a spus ea, adăugând că atacurile șarpelui la față i-au deteriorat ochelarii.

Doamna Jones a descris atacul ca fiind extrem de traumatizant, adăugând că a crezut că va muri și că are probleme cu somnul de când s-a întâmplat. Ea le-a mai spus celor de la CBS că trăind în Texasul rural, nu este străină de întâlnirile cu animalele sălbatice.

„De fapt, am văzut un șoim ridicând un șarpe. Asta fac ei, așa își ucid prada", a încheiat ea.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite