Directorii companiilor lui Elon Musk simt o „așteptare" de a consuma droguri cu acesta pentru a nu-l supăra pe miliardar

0
Publicat:

Elon Musk a creat o cultură a presiunii în rândul prietenilor și asociaților săi de afaceri, pe care îi încurajează să consume droguri împreună cu el, scrie Business Insider.com, citând un nou raport al Wall Street Journal care detaliază modul în care membrii CA și directorii diferitelor companii ale acestuia fie participă, fie permit consumul de substanțe, pentru a rămâne aproape de el.

Elon Musk. FOTO EPA EFE
Elon Musk. FOTO EPA EFE

În ultimii ani, la diverse petreceri, Musk a fost văzut la luând ketamină în scop recreațional printr-un spray nazal și bând ecstasy lichid dintr-o sticlă de apă, potrivit The Journal, care a citat persoane care au fost martore la consumul de droguri sau care au fost informate despre acest lucru.

Potrivit raportului, foști și actuali directori și membri ai consiliului de administrație al Tesla și SpaceX, au consumat, de asemenea, droguri împreună cu acesta.

Cei mai apropiați asociați de afaceri ai săi se tem să nu-și piardă averea și statutul social dacă îl supără pe miliardar refuzând să consume droguri cu el, a relatat The Journal, care vorbește de o adevărată cultură creată de consumul de droguri în preajma miliardarului.

Nici Elon Musk, nici avocatul său, Alex Spiro, nici reprezentanții Tesla și SpaceX nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii înaintate Business Insider, precizează sursa citată.

„Ar trebui, evident, să continui”

Musk a reacționat însă anterior la un raport din 6 ianuarie al The Journal, care a arătat că afaceristul a consumat cocaină, LSD, ecstasy și ciuperci halucinogene de-a lungul anilor.

„Orice aș face, ar trebui, evident, să continui să fac!", a spus atunci Musk, într-o postare pe X.

Îngrijorările care au apărut în urma raportului din ianuarie cu privire pericolul care ar plana  asupra contractelor guvernamentale de miliarde de dolari de care se bucură SpaceX în calitate de contractor în domeniul apărării, în contextul reglementărilor federale privind consumul de droguri, au fost respinse de NASA:

„Agenția nu are dovezi de neconformitate din partea SpaceX cu privire la modul în care compania abordează reglementările privind forța de muncă fără droguri și alcool".

Îngrijorări

Recent, un reportaj din The Journal a arătat că un fost director de la Tesla a fost atât de îngrijorat de consumul de droguri și de comportamentul imprevizibil al lui Musk, încât a ales să nu candideze pentru realegerea în consiliul de administrație al companiei de automobile electrice.

Și directorii SpaceX s-ar fi arătat îngrijorați după ce Musk ar fi venit drogat și cu aproape o oră întârziere la o întâlnire cu angajații, în care miliardarul ar fi divagat și și-ar fi găsit cu greu cuvintele.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite