CIA vrea să recruteze spioni ruși și își face reclamă pe Youtube VIDEO

0
Publicat:

CIA, care încearcă să recruteze mai mulți ruși ca spioni, a lansat un videoclip în care le cere oficialilor Moscovei să spună adevărul despre ce se întâmplă la Kremlin.

Cu ceva timp în urmă directorul CIA, William Burns, a declarat că nemulțumirea unor ruși față de războiul din Ucraina a adus o  oportunitate rară de recrutare a spionilor ruși, arată Reuters.  

Agenția a lansat pe rețelele de socializare videoclipul în limba rusă intitulat „De ce am contactat cu CIA – pentru mine”, care arată un cetățean rus care merge prin zăpada a ceea ce pare a fi un oraș rusesc.

„Am insistat în faţa tuturor oamenilor că nu este normal să denaturezi adevărul în rapoarte, însă cei care au crescut în grad au fost fix cei care au făcut asta”, spune individul în rusă.

„Poate că cei care te înconjoară nu vor să audă adevărul. Însă noi vrem”, continuă aceasta. Apoi, sunt oferite informaţii despre cum pot contacta ruşii CIA, care are sediul în Langley, Virginia.

Foto: www.cia.gov
Foto: www.cia.gov

„Cei din jurul tău ar putea să nu vrea să audă adevărul. Dar noi o facem”, spune videoclipul înainte de a detalia modalitățile de a contacta CIA „Integritatea are recompense”.

După eșecuri majore atacurile din 11 septembrie, agențiile de spionaj americane și britanice au revendicat o victorie avertizând din timp invadarea Ucrainei de către Rusia.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite