Barron Trump, primii pași în politică la 18 ani. Funcția pe care o va avea fiul cel mic al lui Donald Trump

0
Publicat:

Partidul Republican din Florida l-a desemnat pe Barron Trump, un liceean de numai 18 ani, pentru a fi unul dintre delegaţii chemaţi să-l nominalizeze oficial, în iulie, pe tatăl său, Donald Trump, drept candidat la alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, relatează AFP.

Barron Trump va fi delegat la Convenția Națională Republicană. Foto: gettyimages (Arhivă)
Barron Trump va fi delegat la Convenția Națională Republicană. Foto: gettyimages (Arhivă)

Prezenţa sa pe o listă cu 42 de nume, alături de fraţii săi mai mari Eric şi Don Jr., arată importanţa familiei în dinastia politică pe care încearcă să o instaureze fostul preşedinte, care de curând a făcut ca nora sa Lara să fie numită copreşedinte al Partidului Republican la nivel naţional, scrie Agerpres.

Barron Trump urmează, potrivit NBC News care a dezvăluit această informaţie, să asiste la ceremonia de absolvire a liceului săptămâna viitoare, după ce a împlinit 18 ani în martie.

Aceasta este o premieră pentru cel mai mic copil al lui Donald Trump, care până acum scăpase de lumina reflectoarelor.

Ivanka Trump, care i-a fost consilier tatălui său pe când acesta se afla la Casa Albă, dar care acum s-a retras din politică, nu se află pe listă.

Cei trei fii ai lui Donald Trump, la fel ca toţi delegaţii din Florida, se vor alătura peste două luni altor sute de persoane pentru a-şi învesti oficial candidatul, în urma victoriei sale zdrobitoare în alegerile primare.

Această convenţie a partidului, un eveniment major care îi oferă candidatului o rampă de lansare pentru campanie, va avea loc la Milwaukee, în nordul ţării, între 15 şi 18 iulie.

La fel ca în 2020, Donald Trump se va confrunta cu democratul Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite