Serghei Lavrov și Maria Zaharova ar fi fost amanți. Ministrul de externe al Kremlinului „trăiește de mult timp o viață dublă”

0
Publicat:

Maria Maksakova, fostă deputată a Dumei de Stat a Federației Ruse, lider al opoziției, aflată în exil în Ucraina din 2015, a dezvăluit, într-un interviu la Freedom TV, că Serghei Lavrov, 73 de ani, ministrul de externe al Kremlinului, și Maria Zaharova, 47 de ani, purtătoarea lui de cuvânt, au fost amanți, relatează portalul TSN, citat de Libertatea. 

Maria Zaharova și Serghei Lavrov FOTO Profimedia (arhivă)
Maria Zaharova și Serghei Lavrov FOTO Profimedia (arhivă)

Potrivit Mariei Maksakova, fostă deputată din partea partidului de guvernământ Rusia Unită, Serghei Lavrov trăiește de mult timp o „viață dublă”.

În timp ce era căsătorit, din 1971, cu Maria, Lavrov, filolog și profesoară de limba și literatura rusă la biblioteca Misiunii Permanente a Rusiei la ONU, Lavrov a întâlnit-o „accidental”, în clădirea Ministerului de Externe, pe Maria Zaharova, corector al ediției publicației departamentale Visnyk MZS, spune Maksakova. 

 Lavrov a fost atât de îndrăgostit de „tinerețea, răutatea și caracterul ei extravagant”, încât a decis să o ia cu el la New York. unde diplomatul era președintele Consiliului de Securitate al ONU.

 Fosta deputată Maksakova susține că, mai târziu, Lavrov a început o altă relație apropiată, „din nou o aventură oficială” cu Svetlana Poliakova, o angajată a Ministerului de Externe. 

„Cu această Svetlana călătorea în mod regulat pe iahturi scumpe și în vile de lux”, adaugă disidenta rusă.

Svetlana Poliakova, pe care guvernul Regatului Unit o numește „fiica vitregă” a lui Lavrov, are un apartament de 5,8 milioane de dolari într-unul dintre cele mai scumpe cartiere ale Londrei. 

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite