Propagandistul Kremlinului propune împușcarea ofițerilor de recrutare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Soloviov, unul dintre cei mai mari susținători ai liderului de la Kremlin din presa rusă de stat, a propus în cadrul emisiunii prezentate de el împușcarea ofițerilor de recrutare, în contextul unui număr considerabil de cazuri în care rușii au primit citații de înrolare, cu toate că nu erau eligibili.

Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia

Unul dintre invitați în cadrul emisiunii de la postul Russia-1 este șefa canalului Russia Today, Margarita Simonian. 

Toți am citit că primul val va fi reprezentat de soldați, sergenți și ofițeri de rang inferior până în vârsta de 35 de ani. Dar trebuie să vă arăt câte ordine de încorporare sunt distribuite unor soldați de 45 sau 43 de ani care sunt deja aaaah?”, a întrebat Simonian, făcând referire la persoanele care au trecut de vremea serviciului militar.

Cred că inclusiv unul de 62 de ani a reușit să fie convocat”, a afirmat Soloviov. Ulterior, Simonian a completat declarația lui Soloviov, afirmând că a văzut cazul unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a primit citația de încorporare. 

Practic, ceva trebuie făcut în legătură cu asta”, a afirmat șefa canalului Russia Today, spunând că oamenii nu ar trebui „supărați”. 

Soloviov, despre împușcarea ofițerilor ruși 

Am putea să îi împușcăm pe cei responsabili?”, a întrebat Vladimir Soloviov. 

Simonian a declarat că este împotriva împușcării oamenilor, însă Soloviov nu a fost de acord: „Eu în schimb sunt pentru! Pur și simplu i-aș târî în public pe câțiva din acei ofițeri de recrutare responsabili, în special pe deșteptul ăla din Novosibirsk”. 

Nu se știe la care caz face aluzie prezentatorul TV, însă în acest oraș au fost organizate proteste împotriva mobilizării parțiale în ultimele zile. 

Apucați-l pe acel ofițer de recrutare de ureche și trimiteți-l în prima linie pe frontul din Donbas”, a propus Soloviov, spunând că acestuia ar trebui să îi fie dată o cazma pentru a-și săpa singur un loc pe front. 

Nu cred că se gândea la ceva precum atacul ce a avut loc azi-dimineață în Siberia”, a scris  jurnalistul Francis Scarr de la BBC.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite