Gestul emoţionant făcut de Navalnîi soţiei sale din boxa condamnaţilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aleksei Navalnîi a făcut un gest romantic FOTO EPA-EFE
Aleksei Navalnîi a făcut un gest romantic FOTO EPA-EFE

Din boxa acuzaţilor, Aleksei Navalnîi i-a zâmbit soţiei sale şi a format o inimă cu ajutorul mâinilor. Imaginea a devenit viral pe internet.

Jurnaliştii de la The Guardian au surprins un moment emoţionant în timpul procesului lui Alekei Navalnîi. 

După ce judecătorul a citit verdictul, Iulia, soţia lui Navalnîi, şi-a scos masca, a zâmbit deşi avea lacrimi în ochi, a făcut cu mână şi apoi a ridicat din umeri. „Nu fi tristă, totul va fi bine!”, i-a strigat Aleksei Navalnîi după aflarea sentinţei, în încercarea de a o consola pe soţia sa, potrivit jurnaliştilor aflaţi la faţa locului. Pentru a o îmbărbăta, acesta i-a zâmbit în timp ce a format o inimă cu ajutorul mâinilor, iar mai apoi a desenat simbolul iubirii şi pe geamul boxei, scrie The Guardian.

Fotografia şi clipul cu liderul opoziţiei, care face semnul inimii către soţia sa, au devenit virale pe reţelele sociale.

Navalnîi a fost condamnat marţi la 2 ani şi 8 luni de închisoare fiind acuzat că a încălcat termenii controlului judiciar, după o sentinţă cu suspendare din 2014 pentru delapidare.

Pe aceeaşi temă:

Aleksei Navalnîi, principalul opozant al lui Putin, a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare

Zi tensionată la Moscova: OSCE cere eliberarea lui Navalnîi. Opozantul îl acuză pe Putin de otrăvirea sa şi îi transmite că nu va putea încarcera toată ţara

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite