Dronele ucrainene au întrerupt alimentarea cu energie electrică în Crimeea. Atacuri în Belgorod și Voronej

0
Publicat:

Aprovizionarea cu energie electrică în zone extinse din Crimeea a fost întreruptă după ce regiunea a fost bombardată de atacuri cu drone noaptea trecută.

Dronele ucrainene s-au prăbușit în mai multe regiuni din Rusia
Dronele ucrainene s-au prăbușit în mai multe regiuni din Rusia FOTO Profimedia

Tot ieri, armata ucraineană a scufundat o navă de război rusă în apropierea coastelor Crimeei ocupate, folosind drone maritime, în cea mai recentă lovitură pentru forțele navale rusești.

Dumskaya, o pagină media cu sediul la Odesa, a declarat că localnicii au raportat explozii și sunete de apărare antiaeriană activă în peninsula care a fost anexată ilegal de Rusia în 2014, potrivit The Independent.

Atacurile au lăsat districtul Moldavanka și o parte din centrul orașului fără curent electric, a raportat Dumskaya pe canalul său de Telegram.

Între timp, ministrul german al apărării a declarat că aliații țării sale „nu sunt supărați” după ce detaliile discuțiilor militare de înalt nivel au fost divulgate presei ruse.

Boris Pistorius a descris incidentul, în care a ofițeri militari germani discutau despre faptul că forțele britanice erau „pe teren” în Ucraina și ajutau la lansarea rachetelor împotriva Rusiei, ca fiind o „greșeală individuală”.

Ei nu sunt supărați pe Germania pentru că știu că avem reguli și că astfel de lucruri se pot întâmpla”, a declarat ministrul german al apărării.

Atac cu drone asupra regiunii Kursk în această dimineață

De asemenea, un atac cu drone ucrainene a lovit un depozit de combustibili și lubrifianți rusesc, care a luat foc în această dimineață.

Potrivit The Telegraph, guvernatorul regiunii ruse Kursk, care se învecinează cu Ucraina, a declarat că nimeni nu a fost rănit și că un rezervor de combustibil era în flăcări în regiunea Kursk, la aproximativ 56 de mile de frontiera ucraineană.

Canalele de Telegram rusești au publicat un videoclip cu un incendiu mare și daune la o clădire, în ceea ce ei au spus că este o rafinărie de minereu din district.

Atacurile ucrainene au lovit repetat rafinăriile de petrol și alte infrastructuri energetice rusești în săptămânile recente, în special în regiunea Kursk.

Dronele ucrainene s-au prăbușit și în regiunile Belgorod și Voronej ale Rusiei, au declarat autoritățile locale.

Cele doborâte deasupra regiunii Voronej încercau să atace o bază aeriană militară și un depozit de petrol, au spus localnicii.

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite