Timpul de aşteptare la frontieră ajunge şi la patru ore. Şoferii sunt îndemnaţi să evite punctele de trecere a frontierei Sculeni – Sculeni şi Leuşeni – Albiţa

0
0
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Şoferii şi pasagerii sunt îndemnaţi să evite punctele de trecere a frontierei moldo-române Sculeni – Sculeni şi Leuşeni – Albiţa, dar şi punctul de trecere a frontierei moldo-ucrainene Criva – Mămălîga, care sunt cele mai aglomerate în acest moment, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

Potrivit informaţiilor operative furnizate de aplicaţia „Trafic online”, cei aflaţi în vama aşteaptă între 150 şi 250 de minute.

Solicitată de IPN, Irina Luca, ofiţer de presă la Poliţiei de Frontieră, a declarat că aglomeraţia este cauzată de fluxul mare de persoane care pleacă sau revin din vacanţă. Toate punctele de trecere a frontierei activează la capacitate maximă.

Cei care pornesc la drum sunt îndemnaţi să acceseze aplicaţia „Trafic online” pe pagina electronică a Poliţiei de Frontieră şi să aleagă cel mai puţin aglomerat punct de trecere.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri