Sergiu Mocanu: Moldova este un stat colaborationist, o marionetă a ruşilor, care este periculoasă pentru Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Mocanu, ex-deputat FOTO IPN
Sergiu Mocanu, ex-deputat FOTO IPN

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, consideră că Republica Moldova „este un stat colaboraţionist”, care ar reprezenta un pericol pentru securitatea Ucrainei.

„Ucraina este înconjurată de trei ţări agresive: Rusia - statul agresor propriu-zis. Belarus, care este aliatul lui Putin. Mai are (n.r.- Ucraina) o ţară la fel de periculoasă pentru ei - Republica Moldova. Republica Moldova este un stat colaboraţionist, o merionetă deghizată a ruşilor, pentru că ceea ce vor să facă ruşii din Ucraina, e exact ceea ce este Moldova. Republica Moldova poate deveni oricând un teritoriu periculos pentru Ucraina, dacă ruşii ajung cumva la Odesa. Ceea ce vorbesc ai noştri despre neutralitate, numai neutralitate nu este. Asta e colaboraţionism ascuns”, a declarat Sergiu Mocanu în emisiunea sa de pe YouTube.

Potrivit lui, „coloana a cincea a Rusiei de aici abia aşteaptă ca Putin să ajungă în R. Moldova”.

El e de părere că clasa politică de la Chişinău ar fi trebuit acum să se ocupe de elaborarea unor sisteme „prin care noi rezistăm coloanei a cincea a Rusiei, dacă nu cumva ăştia se predau ruşilor şi iesă cu steagul alb în faţă”.

Sergiu Mocanu a reiterat că „războiul se va termina fie cu moartea lui Putin, fie cu o mare urgie pentru civilizaţia umană”.

Mocanu spune că, dacă Rusia va cuceri regiunea Odesa, armata rusă va ajunge şi în R. Moldova.

„Atunci va trebui să ne apărăm disperat. Va fi o apărare disperată. Sunt sigur că în Poliţie sunt suficienţi bărbaţi care vor sta cu arma în mână. Şi eu voi sta cu arma în mână”, a mai spus Mocanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite