Mâine în sectorul Botanica nu va fi apă. Locuitorii vor avea la dispoziţie mai multe autocisterne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa de la robinet va fi sistată din cauza unor lucrări la reţelele de apeduct FOTO: Adevărul
Apa de la robinet va fi sistată din cauza unor lucrări la reţelele de apeduct FOTO: Adevărul

Administraţia SA „Apă-Canal Chişinău“ anunţă că toţi locuitorii de pe cele 40 de străzi din sectorul Botanica unde vor avea loc deconectări temporare în alimentarea cu apă, vor fi asiguraţi cu apă prin intermediul autocisternelor. Deconectările de apă vor avea loc miercuri, 23 octombrie, în scopul efectuării unor lucrări la reţelele de apeduct.

Furnizorul de apă din Capitală anunţă că autocisternele cu apă vor fi amplasate în diferite zone ale străzilor rămase fără apă. Prioritar vor fi asigurate cu apă spitalele şi grădiniţele din zonă. Locuitorii din sectorul Botanica vor putea să ia apă de la autocisternele care vor fi amplasate pe următoarele adrese: str. Trandafirilor, 37/1, Trandafirilor, 13/1, Zelinski, 26/1 Trandafirilor colţ cu Decebal, Titulescu, 1, Titulescu, 47, Sarmizegetusa colţ cu Zelinski, Pandurilor, 18,  Cuza Vodă, 3-3/2, Sarmizegetusa colţ cu Burebista, Sarmizegetusa, 94/1- 96/1, Cuza Vodă, 7/2- 7/3, Brâncuşi colţ cu Decebal.

Furnizorul de apă menţionează că va depune eforturi pentru ca toţi consumatorii să fie asiguraţi cu apă la robinet. În caz de necesitate, cetăţenii pot apela la serviciul Dispeceratului Central al întreprinderii, la numărul de telefon (022) 256-666.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite