Două tinere din Chişinău au ajuns după gratii, pentru escrocherii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre tinere a fost condamnată la 13 ani de închisoare după ce timp de nouă luni a luat peste 80.000 de lei de la 16 persoane pe care le-a păcălit că le primeşte în chirie, în mai multe locuinţe pe care pretindea că le deţine.

După chişinăuience au fost condamnate la 8 şi, respectiv, 13 ani de închisoare, pentru comiterea de escrocherii în proporţii deosebit de mari. În primul caz e vorba despre o tânără care a împrumutat de la o femeie 1.550 de euro şi 34.000 de lei pe care nu i-a mai restituit. 

În cel de-al doilea caz e vorba despre o tânără de 23 de ani care a subînchiriat mai multe apartamente către diverse persoane, pretinzându-le că e proprietarul de drept al imobilelor. Aceasta pretindea câte un avans de la chiriaşi, însă când aceştia vroiau să se mute în noile locuinţe, făptaşa se făcea nevăzută, cu tot cu banii luaţi.

Potrivit anchetatorilor de la Procuratura sectorului Botanica aceasta a acţionat între lunile septembrie 2011 şi mai 2012, păgubind 16 victime cu peste 80.000 de lei. Făptaşa a mai fost condamnat pentru acte de înşelăciune similare. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite