Surpriză șocantă la priveghi: O femeie declarată moartă a „înviat” sub privirile tuturor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele unei femei, în vârstă de 76 de ani, din Ecuador, au avut parte de o surpriză șocantă, chiar în timp ce se aflau lângă coșciug. După cinci ore de veghe, ei au observat, cu stupoare, că persoana ce urma să fie înmormântată a început să respire.

Femeia a „înviat” în timpul priveghiului FOTO Captură Twitter
Femeia a „înviat” în timpul priveghiului FOTO Captură Twitter

Declarațiile au fost făcute de fiul femeii și relatate, duminică, de AFP. Drept dovadă stau și imaginile, postate pe Twitter. Bella Montoya apare într-un videoclip, în interiorul unui sicriu deschis, în timp ce se luptă să respire. Imediat, doi bărbați îi sar în ajutor.

Mărturiile fiului femeii

Fiul ei, Gilbert Balberan, a mărturisit că mama sa lovea pereții sicriului cu mâna stângă și îi tremura mâna, într-o altă înregistrare video, difuzată de mass-media locală. Presa a numit evenimentul remarcabil: „înviere”.

Mama mea primește oxigen. Inima ei este stabilă. Doctorul a ținut-o de mână și ea a reacționat, a adăugat Balberan, pentru ziarul El Universo.

Femeia fusese declarată moartă, vineri, într-un spital public din Babahoyo, un oraș de coastă din sud-vestul țării. Potrivit Ministerului Sănătății, Bella Montoya a fost internată în spital cu suspiciunea unui accident vascular cerebral și a suferit un stop cardio-respirator, fără a răspunde manevrelor de resuscitare, iar medicul de gardă a confirmat decesul.

Cu toate acestea, în urma evenimentului, o comisie tehnică a fost însărcinată să „analizeze acest caz în profunzime” şi să întocmească „un audit medical pentru a stabili responsabilitatea pentru constatarea eronată a decesului”, a adăugat ministerul într-un comunicat.

Gilbert Balberan a menționat că abia începe să-și revină din șocul provocat de întâmplare.

Tot ce doresc acum este ca starea de sănătate a mamei mele să se îmbunătățească. Vreau să o am în viața mea, alături de mine, a mai spus el.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite