Meghan Markle a lansat primul produs din noul brand de lifestyle. Reacțiile primilor degustători ai gemului de căpșuni

0
Publicat:

Ducesa de Sussex și-a lansat oficial noul brand de lifestyle, transmite Sky News. Meghan a trimis primele mostre de gem de căpșuni unor influenceri din SUA.

Eticheta noului produs marca Meghan Sursa Instagram
Eticheta noului produs marca Meghan Sursa Instagram

Printre cei care au primit borcane de dulceață de căpșuni American Riviera Orchard s-au numărat designerul de modă Tracy Robbins și socialite-ul argentinian Delfina Blaquier.

La scurt timp, au apărut și primele reacții pozitive. Astel, pe Instagram au apărut imagini cu borcanul de gem, pe care ducesa l-a trimis într-un coș cu lămâi.

Meghan și-a descoperit o nouă pasiune FOTO GettyImages
Meghan și-a descoperit o nouă pasiune FOTO GettyImages

La una dintre ele, ea a adăugat cuvintele „Micul dejun, prânzul și cina tocmai au devenit un pic mai dulci“. Un alt mesaj, la fel de încurajator: „Vă mulțumesc pentru coșul delicios! Iubesc absolut acest gem, așa că nu sunt sigură că îl voi împărți cu cineva. Mulțumesc M!“.

În paralel, Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, Meghan Markle, vor produce două emisiuni Netflix, una cu tematică culinară, iar cealaltă despre un campionat de polo din Statele Unite, a anunţat, joi, compania americană.

Proiectele fac parte dintr-un contract multianual încheiat între Netflix şi Archewell Productions, compania de producţie înfiinţată de cuplu în 2020 după ce au renunţat la îndatoririle din cadrul familiei regale britanice şi s-au mutat în Statele Unite.

Primul proiect va fi despre cooking, grădinărit, ospitalitate şi prietenie. Emisiunea este ''administrată'' de Meghan Markle, care este producătoare executivă, potrivit Netflix.

Cel de-al doilea serial va fi dedicat Campionatului de polo din Wellington, Florida, şi documentează lumea competiţiilor de polo. Atât Markle, cât şi prinţul Harry sunt producători executivi ai acestei emisiuni despre polo, conform Agerpres.

Ambele seriale se află în faze timpurii de producţie, iar datele de lansarea şi titlurile vor fi anunţate ''în lunile care urmează'', a mai precizat Netflix.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite