Genoveva Casanova, presupusa amantă a lui Frederik al Danemarcei, invitată neoficial la încoronarea acestuia

0
Publicat:

Ziarul danez „Ekstra Bladet" a glumit pe seama pesupusei aventuri a moștenitorului coroanei Danemarcei cu Genoveva Casanova și a invitat-o pe aceasta, duminică, la încoronarea lui Frederik, potrivit Bild.

Revista spaniolă Lecturas a publicat în toamnă imagini cu cei doi. FOTO Lecturas
Revista spaniolă Lecturas a publicat în toamnă imagini cu cei doi. FOTO Lecturas

Duminică, 14 ianuarie 2024, ziua în care Prinţul Coroanei Frederik, în vârstă de 55 de ani,  urcă pe tronul Regatului Danemarcei, în urma abdicării reginei Margrethe a II-a, a fost prilej de glumă pentru publicația daneză, care a adus-o în atenția publicului pe Genoveva Casanova, suspectată de o presupusa aventură cu Frederik, după ce presa spaniolă a scris că acesta s-a furișat din apartamentul fostului model mexican la sfârșitul lunii octombrie și ar fi petrecut noaptea împreună, în Madrid.

„Ekstra Bladet" și-a permis o glumă proastă, invitându-o pe Genoveva Casanova la Copenhaga la schimbarea tronului, scrie Bild.

„Sunteți prietenă cu Prințul Moștenitor, dar ați fost greu de găsit în ultima vreme. Vrem să ne asigurăm că ați aflat vestea cea mare. Frederik va fi încoronat rege al Danemarcei duminica aceasta - o nebunie, nu-i așa?", scrie în invitație.

„Nu vă veți găsi singură pe străzile din Copenhaga”

În aceeași invitație i oferă Genovevei Casanova o cameră, dacă nu este binevenită în familia regală:

„Vă promitem că nu vă veți găsi singură pe străzile din Copenhaga în dimineața următoare".

Potrivit ziarului catalan „La Vanguardia", prezentatoarea și-ar fi părăsit apartamentul din Madrid cu puțin timp înainte de încoronarea lui Frederik al X-lea și și-ar fi mutat animalele de companie în altă parte.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite