Un pakistanez face copii la foc automat: are 60, dar țintește mai sus și caută încă o soție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimic nu îl poate opri. Este vorba despre un pakistanez care, deși a sărbătorit nașterea celui de-al 60-lea copil, a anunțat că își dorește în continuare urmași. Sardar spune că nu e suficient, motiv pentru care își caută o soție.

Bărbatul din Pakistan își dorește tot mai mulți copii FOTO Twitter/@Shamshadnetwork
Bărbatul din Pakistan își dorește tot mai mulți copii FOTO Twitter/@Shamshadnetwork

La 52 de ani, Sardar Jan Mohammad Khan Khilji, din Quetta, capitala Balochistanului, provincie din sud-vestul Pakistanului, are o familie numeroasă, însă acest lucru nu îl mulțumește. El speră să aibă urmași în continuare, relatează Times Now. Deși pentru mulți oameni poate părea mult cifra 60, potentul tată spune că numărul nu este suficient.

Pakistanezul, care deține în localitate o clinică neautorizată și care se intitulează medic, are trei soții și tocmai și-a întâmpinat cu mare bucurie cel de-al 60-lea copil, un fiu pe care l-a numit Khushal. 

I-am rugat pe toți prietenii să mă ajute să găsesc o fată care să-mi fie a patra soție”, a declarat Sardar Jan Mohammad Khan Khilji pentru BBC, adăugând că va face în continuare copii și cu soțiile actuale.

Afacerea nu mai merge

În urmă cu câțiva ani, autoproclamatul „medic”, care conduce o clinică neautorizată, unde tratează afecțiuni minore, cum ar fi durerile de cap, se lăuda cu averea lui. Chiar dacă a recunoscut că inflația i-a afectat de curând situația financiară, bărbatul nu se lasă. Este decis să-și mărească în continuare familia.

Afacerea nu mai merge. Prețurile tuturor lucrurilor esențiale, inclusiv făina și zahărul s-au triplat. În ultimii trei ani, toți pakistanezii, inclusiv eu, se confruntă cu dificultăți”, a spus bărbatul.

Sardar a apărut în presa internațională încă din 2016, după ce i s-a născut cel de-al 35-lea copi, mărturisind atunci că își dorește să aibă cel puțin 100 de copii. Având în vedere că își caută o a patra soție, are toate șansele să-și îndeplinească obiectivele.

Cu toate eforturile lui de a avea cât mai mulși copii, Sardar nu a reușit încă să bată recordul. El rămâne în urmă față de Musa Hasahya, un fermier din Ghana care are 102 copii și 568 de nepoți. 

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite