Elon Musk s-a certat pe Twitter cu un angajat concediat și apoi l-a rechemat la muncă

0
Publicat:

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, și-a cerut scuze după un schimb de replici pe care l-a avut cu un angajat. Discuția a avut loc pe Twitter, în care un angajat i-a scris lui Musk spunându-i că șeful de la Resurse Umane nu poate să-i confirme dacă este concediat sau nu.

Elon Musk  FOTO Getty Images
Elon Musk FOTO Getty Images

Elon Musk l-a întrebat ce fel de muncă a făcut, iar după o serie de întrebări și răspunsuri ulterioare, Halli Thorleifsson a spus că a primit un e-mail care îi confirma că a fost concediat.

În urma acestei conversații, Musk a făcut o postare pe Twitter în care spune despre Thorleifsson că este „cel mai rău", însă ulterior a șters postarea.

Halli Thorleifsson  FOTO Twitter
Halli Thorleifsson FOTO Twitter

Musk a revenit pe platformă câteva ore mai târziu pentru a-și cere scuze - și a părut să-i ofere dlui Thorleifsson postul înapoi.

Aș dori să îmi cer scuze lui Halli pentru că am înțeles greșit situația sa. Aceasta s-a bazat pe lucruri care mi-au fost spuse și care nu erau adevărate sau, în unele cazuri, erau adevărate, dar nu erau semnificative”, a scris el, oferindu-i postul înapoi. „Se gândește să rămână la Twitter", a adăugat el.

Nu știa dacă a fost sau nu concediat

Luni, Thorleifsson a declarat în exclusivitate pentru BBC că nu a putut obține un răspuns de la departamentul de resurse umane al Twitter cu privire la faptul că a fost sau nu concediat.

Teoria mea este că au făcut o greșeală și acum caută orice pot găsi un motiv pentru aceasta o concediere, pentru a evita să fie nevoiți să își îndeplinească obligațiile contractuale", a spus el.

Thorleifsson și-a vândut agenția de creație Ueno către Twitter în 2021, însă nu a dorit să spună cât a fost plătit pentru companie. Cu toate acestea, se speculează că Twitter ar trebui să-i plătească o sumă considerabilă la plecarea sa din firmă.

Thorleifsson suferă de distrofie musculară și a militat în Islanda pentru un acces mai bun pentru scaune cu rotile. Anul trecut, el a fost votat persoana anului în Islanda de patru instituții media.

Unii dintre foștii colegi ai lui Thorleifsson nu au putut înțelege de ce a fost ales pentru o astfel de critică publică.

După ce și-a cerut scuze, Musk a spus că Thorleifsson se gândește să revină pe Twitter.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite