Ucraina: Cel puțin șase morți și 14 răniți în urma unui atac rusesc în Harkov | VIDEO

0
Publicat:

Cel puțin șase morți și 14 răniți în urma unui atac al forțelor ruse cu rachete asupra unui deposit poștal în regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei, informează AFP, scrie Agerpres.

Președintele Volodimir Zelenski FOTO: EPA-EFE
Președintele Volodimir Zelenski FOTO: EPA-EFE

Președintele Volodimir Zelenski a distribuit o înregistrare video pe rețelele socializare cu ceea o clădire care pare a fi un depozit grav avariat, alături de resturi și un container care poartă sigla operatorului poștal Nova Poshta.

„Cele şase persoane ucise şi 14 rănite în atacul ocupanţilor erau angajaţi ai companiei care se aflau în interiorul terminalului Nova Poshta“, a transmis guvernatorul regiunii Harkov, Oleg Sinegubov.

„Victimele, cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, au fost rănite de schije şi suflul (exploziilor)“, a precizat acesta.

Un număr 14 persoane sunt internate, dintre care şapte în stare gravă, potrivit guvernatorului Sinegubov.

Potrivit parchetului regional, armata rusă din regiunea Belgorod, la graniţa cu Ucraina, lansat rachete S-300, iar două dintre rachete au lovit depozitul.

„Analiza resturilor continuă la faţa locului pentru a stabili numărul exact de răniţi şi morţi“, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului, Dmitro Ciubenko, pentru Suspilne.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite