Semnul că începe contraofensiva. Ucraina a lansat un atac cu drone asupra flotei ruse din Sevastopol VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe rețelele sociale au apărut primele imagini cu atacul lansat noaptea de forțele ucrainene asupra navelor ruse din portul Sevastopol. Comentatorii spun că este dovada că Ucraina a început contraofensiva.

Captură video
Captură video

Militarii ucraineni au atacat cu drone flota rusă aflată în portul Sevastopol de la Marea Neagră. 

Conform agenției Tass, forţele ruse au respins noaptea trecută un atac cu drone asupra portului din Crimeea, Sevastopol, susține guvernatorul oraşului Mihail Razvozaiev.

„Începând cu ora 3.30 dimineaţa, s-a încercat un atac la Sevastopol. O dronă de la suprafaţă a fost distrusă de forţele de apărare, alta a explodat singură. Toate acestea au avut loc la ancorajul exterior, nicio structură nu a fost avariată. În acest moment oraşul este liniştit, dar toate serviciile rămân în alertă”, a scris Razvozaiev pe Telegram.

Și în luna martie, marina rusă a respins un atac cu drone asupra portului Sevastopol, în peninsula ucraineană Crimeea, anexată ilegal în 2014 de Moscova, şi care este principala bază a Flotei ruse din Marea Neagră, a anunţat guvernatorul acestui oraş, Mihail Razvojaiev, citat de AFP, EFE şi Reuters.  

„În zori, flota (rusă) din Marea Neagră a respins un atac cu drone de suprafaţă împotriva Sevastopolului", a declarat pe Telegram guvernatorul Mihail Razvojaiev, instalat de Rusia.  

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite