Regele Charles, prima ieșire publică de la anunțul că suferă de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Charles nu se ascunde de ochii populației după ce a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul a fost văzut pentru prima dată în public de când Palatul Buckingham a anunțat diagnosticul său de cancer.

Regele Charles al III-lea FOTO: Facebook King Charles III
Regele Charles al III-lea FOTO: Facebook King Charles III

Marți, Regele Charles și Regina Camilla au fost fotografiați plecând cu mașina de la Clarence House, reședința lor din Londra, la o zi după ce a fost comunicată informația despre starea de sănătate a regelui.

Cei doi au salutat fanii regali din mașină, îndreptându-se spre Palatul Buckingham, de unde ar fi călătorit cu elicopterul spre Sandringham House, scrie People.

Monarhul englez primește tratament „o formă de cancer”. Diagnosticul a fost făcut public la scurt timp după ce Regele Charles a fost supus unei intervenții pentru tratarea unei prostate mărite benigne pe 26 ianuarie.

Potrivit informațiilor comunicate, el nu are cancer de prostată. „În timpul recentei proceduri spitalicești a Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer”, a clarificat luni Palatul Buckingham într-un comunicat.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite