Politician britanic: Inundaţiile sunt cauzate de legalizarea căsătoriilor gay

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marea Britanie a fost afectată de furtuni violente şi de inundaţii FOTO Reuters
Marea Britanie a fost afectată de furtuni violente şi de inundaţii FOTO Reuters

Un consilier al partidului de independenţă din Marea Britanie (UKIP) a declarat că inundaţiile din ţară din ultima vreme au fost provocate de legile pro-homosexuali iniţiate de guvernul lui David Cameron.

David Silvester a declarat pentru „The Guardian“ că furtunile şi inundaţiile din ultima vreme sunt „răzbunarea divină pentru decizia guvernului de a legaliza căsătoriile gay“. Silvester a demisionat din partidul conservator din Marea Britanie pentru a protesta faţă de susţinerea căsătoriilor gay de către premierul David Cameron. El a avertizat că această legislaţie va duce la dezastre.

Consilierul din Henley pe Tamisa a declarat că furtunile au venit după ce a fost aprobată noua lege privind căsătoriile gay din Marea Britanie, iar David Cameron a acţionat împotriva Bibliei.

Într-o scrisoare deschisă pentru presă, consilierul a scris că „o naţiune creştină care-şi abandonează credinţa şi acţionează contrar Bibliei va fi lovită de dezastre naturale ca furtunile, bolile şi războaiele“.

El a menţionat că i-a scris lui David Cameron încă din 2012, spunând că asta se va întâmpla, dacă va susţine căsătoriile gay. "Dar el a mers mai departe, deşi exista o petiţie semnată de 600.000 de oameni care-i spuneau să nu facă asta", a spus Silvester.

UKIP a menţionat că părerile lui Silvester nu sunt împărtăşite de tot partidul şi sunt doar personale.

"Chiar dacă sunt budişti, zoroastrieni, evrei sau musulmani, suntem o societate tolerantă care acceptă diversitate de opinii şi ideologii. Asta face Marea Britanie o ţară mare, frumoasă, mândră şi diversă", au spus reprezentanţii UKIP. 

Frica de români şi bulgari provoacă o furtună politică în Marea Britanie la final de an. E fondată isteria britanicilor?

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite