O bucovineancă „expertă în sexologie și bijuterii“, ambasador al Ucrainei în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alesya Ilașciuk este noul ambasador al Ucrainei în Bulgaria, conform numirii făcute de președintele Volodimir Zelenski. Tânăra nu are experiență în serviciul diplomatic sau în funcții publice și obișnuia să se numească pe rețelele sociale „expert în sexologie și bijuterii”.

Alesya Ilașciuk FOTO TWITTER
Alesya Ilașciuk FOTO TWITTER

Volodimir Zelenski a numit vineri, 23 decembrie, un nou ambasador al Ucrainei în Bulgaria. Această poziție a fost ocupată de Alesya Ilașciuk iar decretul a fost publicat pe portalul oficial al șefului statului.

Alesya Ilașciuk a luat deja parte la întâlnirea comună a ambasadorilor ucraineni, care a avut loc între 22 și 25 decembrie la Kiev și Nikolaiv.

Biografia oficială a noului ambasador al Ucrainei în Bulgaria nu a fost încă publicată. Cu toate acestea, jurnaliștii au găsit detalii interesante pe conturile din rețelele de socializare ale lui Ilașciuk, care între timp au fost închise, conform ziare.com.

Alesya Ilașciuk  s-a născut la Cernăuți și a absolvit Facultatea de Istorie a Universității Naționale din capitala Bucovinei și este psiholog clinician, terapeut de familie și terapeut Gestalt.

Noul ambasador obișnuia să se numească „expert în sexologie și bijuterii” pe rețelele de socializare, fiind absolventă a Înaltului Consiliu al Diamantelor din Anvers.

Pe site-ul „Buk Info” se mai precizează că din 2010 până în 2015, Ilașciuk a condus compania de bijuterii „Jemma”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite